top of page

LCLV

Onze leerlingenraad heet het LCLV. Deze bestaat uit 8 tot 9 leerlingen en een begeleidende docente. Ieder jaar kun je je verkiesbaar stellen en kenbaar maken waarom jij in het LCLV zou moeten zitten voor de school. 
 
Ze hebben een adviserende en een organiserende rol binnen onze school.
Onlangs organiseerden de leerlingen van het LCLV een leuke kerstquiz. De school was gesloten vanwege een plotselinge lockdown voor de vakantie, maar ... dan verzinnen ze er wel iets anders op!
 
LCL Kerstquiz
Op donderdag 23 december vond de grote LCL Kerstquiz plaats voor de brugklas en de tweede klas. Tijdens de quiz moesten de leerlingen aan de hand van kinderfoto’s raden wie hun docenten zijn. Ook bestond de kerstquiz uit verschillende vragen over kerst, een sing-a-long en een loterij. Daarnaast was er een ronde waarbij leerlingen zichzelf binnen drie minuten moesten proberen te verkleden als kerstboom. De jury zag ontzettend mooie creaties voorbijkomen. Er waren mooie prijzen te winnen, zoals giftcards voor PlayStation, Bol.com, Zalando en nog veel meer. Bedankt aan alle 220 enthousiaste deelnemers!

terug

verder

bottom of page